3 enkla tips för en stressfri sommar

Kategori: Information

Nu börjar det närma sig sommartider! Med Centsoft går det att säkerställa att arbetet med fakturor rullar på som vanligt under sommaren. Nedanstående enkla tips på funktioner ger alla förutsättningar för att ha en stressfri sommar!

1. För er som går på semester vill vi påminna om att lägga in en vikarie på er så att inga fakturor ligger obehandlade. Här kommer en snabb genomgång om hur ni går tillväga.

a) Gå in på fliken Användare och välj den användare som du ska skapa en vikarie till, tryck på pennan bredvid namnet. Några nya flikar kommer då att uppstå i sidhuvudet.

b) Klicka på Vikarier. Välj därefter att Skapa ny.

c) Fyll i de datum som vikarien ska vara aktiv. Under Användare väljer du vilken person som ska vara vikarie. Avsluta med att trycka på Spara.

Under hjälpfliken i Centsoft finns det en manual för att Skapa vikarie. Era medarbetare kan också sätta vikarier för sig själva under fliken Min profil, där de sedan kan följa steg b) och c) ovan.

2. Om du trots allt behöver hantera fakturor – du glömmer väl inte att du kan godkänna från telefonen? Stanna kvar i hängmattan och attestera från mobilen! Vår film som beskriver mer hittar du här

3. Har du kört fast? Oroa dig inte, vår support har öppet hela sommaren. Du når oss som vanligt måndag-fredag på mail ([email protected]) eller telefon 08 790 00 29. Våra telefontider är 9-12, och 13-14 mellan 5/7-6/8.
Ha en riktigt härlig sommar!
Centsoft
Centsoft logo