Centsoft – en ledande leverantör av fakturahantering i Sverige etableras utomlands

Kategori: Information

Centsoft firade 10 år som företag för ett par år sedan och har mycket mer att fira sedan dess. För ett år sedan förvärvades Centsoft av Palette Software och ingår nu i en koncern med verksamhet i Europa, Nordamerika och Australien. Utvecklingen av Centsoft Invoice har intensifierats och produkten har etablerats på fem nya marknader.

 

– Vi har haft en otrolig resa det senaste året med nya partnerskap, etablering på nya marknader och fortsatt stark tillväxt på hemmaplan. Många företag i Sverige söker aktivt efter automationslösningar och vi har välkomnat mer än 100 nya kunder redan under det första kvartalet i år, berättar Christoffer Hartung, VD på Centsoft.

 

Stort intresse för Centsoft Invoice

Christoffer och kollegor inom Palette Software är på en världsomspännande turné för att visa Centsoft Invoice för potentiella partners och nya kunder. Och intresset är stort då antalet fakturahanteringslösningar utanför Norden är relativt litet och få når samma nivå av innovation och skalbarhet som Centsoft.

 

– För oss är det naturligt att inleda vår utlandssatsning i de länder där Palette Software är etablerade. Oavsett vilket land vi åker till finns ett stort intresse hos Palettes återförsäljare som gärna adderar en komplett standardprodukt till sitt erbjudande och vi har etablerat försäljningskanaler i Norge, Danmark, Holland, Storbritannien och USA i dagsläget” avslutar Christoffer.

 

– Det är otroligt vilket mottagande vi får när vi visar Centsoft för våra partners. Det enda som bromsar utlandsexpansionen något är tid och våra möjligheter att bygga nya integrationer. Vi har en lång lista med kunder som vill igång och integrationsutveckling och rekrytering av fler utvecklare har högsta prioritet just nu” säger Mats Ferm, VD på Palette Software.

 

Ladda ner hela pressmeddelandet

Centsoft – en ledande leverantör av fakturahantering etableras utomlands