Centsoft förvärvas av Palette

Kategori: Information

Det är med glädje och stolthet vi kan informera om att Centsoft har förvärvats av Palette Software. Palette utvecklar och säljer en snarlik lösning som Centsoft, men med fokus på hela processen från inköp till faktura, och med de största bolagen som huvudsakliga användare. Då Centsoft är en smart standardlösning för medelstora företag kompletterar vi varandra väldigt väl.

Centsoft kommer leva vidare som ett dotterbolag inom Palette-koncernen och med fortsatt fokus på vår nuvarande kundbas. Uppköpet av Centsoft är i formen av en strukturaffär där Centsofts nuvarande ägare går in som stora aktieägare i Palette. Syftet med affären från Centsofts sida är att få tillgång till nya marknader där Palette redan är etablerade – bland annat USA, England, Norge och Danmark.

Ytterligare en följd av fusionen är att Centsoft tillförs nya utvecklingsresurser. Vår utveckling och leverans i form av support etc kommer finnas kvar hos oss på Centsoft för att säkerställa fortsatt hög kvalitet.

Vi tror inte att ni som kunder kommer märka av ovanstående förändring i någon större utsträckning, men vi hoppas att ni på sikt kommer uppleva att vår lösning för fakturahantering kommer te sig än mer spännande att använda!

Läs Palettes pressmeddelande här.

Eventuella frågor och funderingar mailas till [email protected]