Suitespot och Centsoft inleder samarbete – ”dubbel vinst för kunderna!”

Kategori: Information

Centsoft har inlett ett samarbete med Suitespot, en ERP-partner till bland annat NetSuite och Jeeves. Centsoft har integrationer till båda systemen och är väldigt glada över samarbetet. Mot NetSuite har Centsoft byggt en certifierad Hybrid SuiteApp som gör det enkelt att komma igång. Sofie Rönngård, partneransvarig på Centsoft, lyfter fram de stora fördelarna för kunden.

”Att samarbeta med Suitespot medför att våra gemensamma kunder har en trygg partner både när det gäller fakturahantering och själva ekonomisystemet. Den täta dialogen kommer att underlätta arbetet för kunden och säkerställa att de jobbar så smidigt och effektivt som möjligt. Dubbel vinst för kunderna helt enkelt!”.

”Tillsammans med Centsoft kan vi nu leverera en komplett helhetslösning för våra kunder. Paketerat och klart!” säger Carl Johan Ahlsell, VD på Suitespot.

Suitespot grundades med visionen om ett företag med en genuin vilja av att skapa värde för kunden genom att erbjuda den absolut bästa kompetensen tillsammans med den främsta mjukvaran för kundens affärsprocesser. Suitespot är partner till NetSuite, världens främsta affärssvit för företag med höga krav.

 

För mer information om Centsofts partnerprogram, besök gärna vår partnersida.