Bygg & Entreprenad

Centsoft Invoice automatiserar hanteringen av era leverantörsfakturor. Genom att effektivisera er fakturahanteringsprocess kan ni enklare följa upp kostnaderna och på så sätt få bättre kontroll på respektive projekt. Ni kan attestera era fakturor online var ni än befinner er.

macbook_02

Anpassningar till byggbranschen

Automatisk uträkning av byggmoms minskar handpåläggningen för de flesta ekonomisystem. Välj tolkning av projekt och skicka ut direkt till arbetsledare för attest!
network_01

Projektuppföljning

Du hittar allt underlag tillhörande ett projekt på samma plats inklusive fakturabilden. Underlaget kan du sedan bifoga till era kundfakturor.

search_01

Fakturasök

Med funktionen ”Fritext i PDF” kan du söka på alla ord på fakturorna oavsett var på fakturabilden orden befinner sig. Det går även att söka på fält så som Leverantör, Fakturanummer och Datum.

Fler smarta funktioner

1

Integrera med andra system

Centsoft går enkelt att integrera med ert system för projektuppföljning och märkning av ÄTA-fakturor. Vi har t ex nära samarbete med Byggsamordnaren.
2

Byggmoms

När fakturorna läses in i systemet aktiveras omvänd skatteskyldighet automatiskt.
3

Öronmärk fakturor för vidarefakturering

Flagga fakturor för vidarefakturering. De läggs då i en separat mapp på fakturaöversikten så att du inte missar dem.
1

Slå ihop fakturor

Sök fram fakturor tillhörande ett visst projekt och exportera dem till 1 pdf-fil som enkelt kan bifogas som kundunderlag.
2

Referenstolkning

Få automatisk inläsning av projektledare eller projektnummer för enklare hantering av fakturor
3

Automatisera kontering

Hämta tidigare använda konteringar från samma leverantör och helt automatiserade förslag på kontering av återkommande fakturor.

Integrationer

Centsoft Invoice går att anpassa efter era behov och kan integreras med de flesta ekonomisystemen samt ett flertal projektuppföljningssystem. Här följer några av våra integrationer.

markbyg-anlaggning-case-centsoft
Case

Markbygg Anläggning

”Centsoft är välanpassat för våra behov i byggbranschen. Vi uppskattar framförallt att vi fått vara delaktiga i de ändringar och uppdateringar som gjorts i systemet och nu idag har vi varit nöjda användare i 14 år!”

Case: Markbygg Anläggning

Fler funktioner

I Centsoft Invoice finns det flera funktioner för att effektivisera er hantering av leverantörsfakturor. Läs mer om de olika funktionerna nedan.

Attestflöde

Hur kan Centsoft hjälpa er att förbättra ert attestflöde? Använd våra funktioner för automatisk attest, beloppsgränser och slutkontroller.

Mer info

Mottagning & tolkning av fakturor

Hantera era fakturor elektroniskt. Ni slipper pappershantering med hjälp av våra funktioner för PDF-fakturor och e-fakturor.

Mer info

KONTAKTA VÅRT SÄLJTEAM

Demo formulär

Kom igång snabbt

Det är enkelt att komma igång med Centsoft. Vårt team hjälper dig från demo till implementering.

Börja här

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med ett skräddarsytt prisförslag eller demo.

Upptäck mer

Upptäck hur Centsoft kan underlätta för flera delar i din organisation och anpassas för just ert arbetssätt.