Fler branscher

Centsoft Invoice automatiserar hanteringen av era leverantörsfakturor. Oavsett vilken bransch ni är verksamma i finns det funktioner som går att anpassa efter era behov. Vi har nöjda kunder inom vitt skilda branscher som utbildning, bilhandlare, restaurang & hotell, välgörenhet och mycket annat. Nyfiken på att veta mer? Läs vidare!

centsoft-laptop

Smarta funktioner

I Centsoft finns det en uppsjö av funktioner som hjälper er med er hantering av leverantörsfakturor. Inte bara kan ni automatisera kontering och attestflöde, det finns även smarta verktyg för uppföljning.
network_01

Projektuppföljning

Jobbar ni mycket i projekt? Du hittar allt underlag tillhörande ett projekt på samma plats inklusive fakturabilden. Underlaget kan du sedan bifoga till era kundfakturor.

search_01

Fakturasök

Med funktionen ”Fritext i PDF” kan du söka på alla ord på fakturorna oavsett var på fakturabilden orden befinner sig. Det går även att söka på fält så som Leverantör, Fakturanummer och Datum.

Fler praktiska funktioner

1

Integrera med andra system

Centsoft går enkelt att integrera med externa system, t ex BI-system eller andra uppföljningsprogram.
2

Lätt att komma igång

Med hjälp av manualer och Youtube-filmer kommer användarna snabbt igång. Administratörer får en handledd utbildning som rivstartar dem.
3

Öronmärk fakturor för vidarefakturering

Flagga fakturor för vidarefakturering. De läggs då i en separat mapp på fakturaöversikten så att du inte missar dem.
1

Slå ihop fakturor

Sök fram fakturor tillhörande ett visst projekt och exportera dem till 1 pdf-fil som enkelt kan bifogas som kundunderlag.
2

Referenstolkning

Få automatisk inläsning av attestant eller projektnummer för enklare hantering av fakturor.
3

Automatisera kontering

Hämta tidigare använda konteringar från samma leverantör och helt automatiserade förslag på kontering av återkommande fakturor.

Integrationer

Centsoft Invoice går att anpassa efter era behov och kan integreras med de flesta ekonomisystemen. Här följer några av våra integrationer.

Fler funktioner

I Centsoft Invoice finns det flera funktioner för att effektivisera er hantering av leverantörsfakturor. Läs mer om de olika funktionerna nedan.

Attestflöde

Hur kan Centsoft hjälpa er att förbättra ert attestflöde? Använd våra funktioner för automatisk attest, beloppsgränser och slutkontroller.

Mer info

Mottagning & tolkning av fakturor

Hantera era fakturor elektroniskt. Ni slipper pappershantering med hjälp av våra funktioner för PDF-fakturor och e-fakturor.

Mer info

KONTAKTA VÅRT SÄLJTEAM

Demo formulär

Kom igång snabbt

Det är enkelt att komma igång med Centsoft. Vårt team hjälper dig från demo till implementering.

Börja här

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med ett skräddarsytt prisförslag eller demo.

Upptäck mer

Upptäck hur Centsoft kan underlätta för flera delar i din organisation och anpassas för just ert arbetssätt.