Referenser från användare

Case

Här samlar vi löpande in och publicerar case från våra användare.

bjorn-axen-case
CASE

Björn Axén

Med fem bolag på fyra olika platser blev manuell hantering av leverantörsfakturor tidskrävande och svårkontrollerat för Björn Axén. Läs om hur de fick full kontroll över fakturorna.

Läs hela caset här

hannapeter_rexhammar_deskjockeys-768x581
Case

Deskjockeys

”Våra lösningar blir mer skräddarsydda med Centsoft.” Deskjockeys driftar ekonomiavdelningen och ekonomifunktionernas automatiska system för sina kunder. En viktig del i bolagets affärsidé är därför systemen de jobbar med.

Läs hela caset här

brain-accounting
Case

Brain Accounting

Största fördelen för Brain Accounting som ekonomibyrå är att Centsoft är kompatibelt med så många ekonomisystem. ”Även om vi har 150 kunder i olika system kan vi samla alla kunders reskontror på ett ställe.”

Läs hela caset här

markbyg-anlaggning-case-centsoft
Case

Markbygg Anläggning

”Centsoft är välanpassat för våra behov i byggbranschen. Vi uppskattar framförallt att vi fått vara delaktiga i de ändringar och uppdateringar som gjorts i systemet och nu idag har vi varit nöjda användare i 14 år!”

Läs hela caset här

mattsons_picture_logo
Case

Mattssons Fastighetsutveckling

”Om vi bara jämför vårt nuvarande sätt att jobba med hur vi arbetade tidigare så sparar vi väldigt mycket tid på fakturahanteringen, vilket i längden hade kunnat innebära en tjänst mindre.”

Läs hela caset här

kab
Case

KAB Fastigheter

”Vi känner nu att vi har total kontroll över flödet och hanteringen av fastighetsmomsen. Att gränssnittet är väldigt lättöverskådligt är också en viktig del, liksom det engagemang och support vi får från Centsoft!”

Läs hela caset här