Deskjockeys logotyp

CASE: Så här kan redovisningsbyrån Deskjockeys erbjuda sina kunder den bästa lösningen

Bakgrund

Peter och hans fru Hanna Rexhammar startade tillsammans revisions- och ekonomibyrån Deskjockeys 2008. I början var fokuset att hjälpa kunden med revision men 2013 valde de att utöka verksamheten med redovisning. Året efter blev de utsedda till årets framtidsbyrå och idag består halva omsättningen av revision och resten av konsultationer.

 

Det Deskjockeys gör är att de driftar ekonomiavdelningen och ekonomifunktionernas automatiska system för sina kunder. En viktig del i bolagets affärsidé är därför systemen de jobbar med.

 

”Vi jobbar endast med de absolut modernaste systemen och målet är att alltid ligga i framkant vad gäller tekniklösningar.”

De arbetar i tre olika nivåer; ISV system, ekonomisystem och BI system. Alla systemen är fristående tredjepartslösningsar och är helautomatiska. Bankkontot är integrerat i bokföringssystemet så det är i realtid. Centsoft är kopplat mot Visma eEkonomi och Visma.NET. All information landar sedan i BI systemet som sammanställs och skickas till kund.

 

”Det är så vi jobbar, Centsoft är en del av vårat ekosystem.”
case Deskjockeys Centsoft

Hög funktionalitet utan extra moduler

– Vi gjorde en undersökning internt här innan ni skulle komma hit och alla är jättenöjda med Centsoft Invoice. Vi tycker att det fungerar väldigt bra.

 

– Mervärdet är att det ni levererar alltid fungerar och att alla funktioner finns inkluderade i en version till skillnad från andra system där man behöver köpa till en massa extra moduler. Centsofts leverantörsfakturalösning har hög funktionalitet, säger Peter Rexhammar.

 

Översiktligt och med modern layout

Peter nämner att de bara ser fördelar i hur de jobbar idag med leverantörsfakturor jämfört med hur de tidigare jobbat. De använde sig av ett annat system förut men valde att byta till Centsoft Invoice då de inte var nöjda.

 

– Den största skillnaden är funktionaliteten som jag nämnde tidigare men även den moderna layouten och hjälpsamma supporten bidrar till en i helhet bra upplevelse av systemet.

 

– Centsoft är väldigt översiktligt, vi får en bra överblick och har koll på var fakturorna befinner sig i flödet. Nu har vi även börjat med våra bank- och kreditkortstransaktioner i kvittomodulen, för att få överskådligheten där också.

Våra lösningar blir mer skräddarsydda med Centsoft.

Peter Rexhammar, VD och grundare av Deskjockeys

Fungerar för alla kunder

– Det fungerar mer eller mindre för alla typer av kunder. Om vi ska klassificera de så kan man säga att vi har två typer av kunder. De som vill ha hjälp med att sätta upp allt men sedan sköta det själva. De andra är företag som outsourcar hela sin ekonomifunktion. Kunden vill styra sitt företag och få hjälp med redovisningen. Dessa kräver lite mer kunskaper från oss som jobbar vilket vi har eftersom vi är revisorer.

 

Snabbt att komma igång

– Vi har alltid en inkörningsperiod när vi ska ta över en kund och det beror även på om de ska outsourca hela ekonomifunktionen. Antingen om de vill sköta den själva eller om Deskjockeys ska ta över hela driften. Lägga upp en ny kund i Centsoft går snabbt, kunden kan vara igång redan samma vecka. Tar vi över hela ekonomiarbetet är det mellan en till tolv veckor. Då så ser vi till att allting fungerar innan kunden loggar in och börjar arbeta i systemet.

 

– Våra konkurrenter säger till sina kunder att logga in själva och sätta upp allt och då blir det jobbigt för supporten. Det är viktigt att man gör ett bra jobb från början när man driftsätter kunden.

FÅ EN GRATIS DEMO

Demo formulär

Kom igång direkt

Det är enkelt att komma igång med Centsoft. För att underlätta kan vi hjälpa dig genom en gratis demo.

Börja här

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med en demo. En av våra kunniga medarbetare hjälper er att snabbt komma igång.

Upptäck mer

Upptäck hur Centsoft kan underlätta för flera delar i din organisation och anpassas för just ert arbetssätt.