JOBBA MED OSS

Är du vår nya support och installationstekniker?

Om oss

Centsoft är ett växande och spännande IT-företag som utvecklar en Saas-lösning för hantering av fakturor. Våra lösningar är marknadsledande och ligger i framkanten såväl tekniskt som upplevelsemässigt och vi har för avsikt att fortsätta vårt kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare på Centsoft förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för våra kunder.

I dagsläget består Centsoft av 13 personer fördelat på VD, systemutvecklare, support/installation,  marknad och försäljning. Vi har kontor beläget i centrala Stockholm.

 

Beskrivning av tjänsten

Gillar du kontakt med andra människor och är intresserad av IT? Hos oss kan du nu få möjlighet att jobba med support och installation. Vi behöver din hjälp att få våra kunder så nöjda som möjligt och avhjälpa de hinder de stöter på i sin arbetsvardag. Med telefon, chatt, mail och fjärruppkoppling som verktyg ger du dem den hjälp de behöver. Hos oss kommer du få lära dig massa spännande ny teknik och bli en expert på Centsoft Invoice.

Du kommer att bli en viktig person för våra fortsatta förbättringar av systemet. I ditt arbete kommer du lära dig mycket om våra kunders behov och du blir därför ett naturligt bollplank för våra utvecklare.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Support i Centsoft Invoice via telefon, chatt, mail och fjärruppkoppling.
  • Installationer för nya kunder.
  • Löpande utveckla intern dokumentation, manualer samt utbildningsmaterial.
  • I dialog med våra utvecklare vara med och förbättra Centsoft Invoice.
  • Anpassning och konfigurering av systemet.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du har tekniskt kunnande och har tidigare arbetslivserfarenhet. Det är inte ett måste att tidigare ha arbetat med support men en serviceinriktad personlighet är ett måste. Kanske har du redan jobbat i vårt system? För att passa in i vårt team är det viktigt att du självständigt tar tag i saker som dyker upp.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska. Såväl i tal som skrift.

 

Ansökan
Sänd din ansökan märkt ”Support/Installationstekniker” till christoffer.hartung@centsoft.se  

Vi hanterar ansökningarna vartefter de kommer in, så skicka din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta Christoffer Hartung, 070 605 05 05.

Få en gratis demo. Fyll i så kontaktar vi dig.


Innan du lämnar...

LADDA NER KOSTNADSFRI RAPPORT

Och undvik de vanligaste misstagen när du väljer ekonomirelaterade system.