JOBBA MED OSS

Företagspresentation

Centsoft är ett växande och spännande IT-företag som utvecklar och säljer ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor. Våra lösningar ligger i framkanten såväl tekniskt som upplevelsemässigt och vi har för avsikt att fortsätta vårt kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare på Centsoft förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för våra kunder.

I dagsläget består Centsoft av 13 personer fördelat på VD, systemutvecklare, support/installation,  marknad och försäljning. Vi har kontor beläget i centrala Stockholm.

 

Är du vår nya support och installationstekniker?

Beskrivning av tjänsten

Gillar du kontakt med andra människor och är intresserad av IT? Hos oss kan du nu få möjlighet att jobba med support och installation. Vi behöver din hjälp att få våra kunder så nöjda som möjligt och avhjälpa de hinder de stöter på i sin arbetsvardag. Med telefon, chatt, mail och fjärruppkoppling som verktyg ger du dem den hjälp de behöver. Hos oss kommer du få lära dig massa spännande ny teknik och bli en expert på Centsoft Invoice.

Du kommer att bli en viktig person för våra fortsatta förbättringar av systemet. I ditt arbete kommer du lära dig mycket om våra kunders behov och du blir därför ett naturligt bollplank för våra utvecklare.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Support i Centsoft Invoice via telefon, chatt, mail och fjärruppkoppling.
  • Installationer för nya kunder.
  • Löpande utveckla intern dokumentation, manualer samt utbildningsmaterial.
  • I dialog med våra utvecklare vara med och förbättra Centsoft Invoice.
  • Anpassning och konfigurering av systemet.

Kvalifikationer

Vi tror att du har tekniskt kunnande och har tidigare arbetslivserfarenhet. Det är inte ett måste att tidigare ha arbetat med support men en serviceinriktad personlighet är ett måste. Kanske har du redan jobbat i vårt system? För att passa in i vårt team är det viktigt att du självständigt tar tag i saker som dyker upp.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska. Såväl i tal som skrift.

Ansökan
Sänd din ansökan märkt ”Support/Installationstekniker” till christoffer.hartung@centsoft.se  

Vi hanterar ansökningarna vartefter de kommer in, så skicka din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta Christoffer Hartung, 070 605 05 05.

 

 

 Är du vår nya startup-specialist?

Beskrivning av tjänsten

Gillar du kontakt med andra människor och är intresserad av IT? Hos oss kan du nu få möjlighet att jobba med ekonomifrågor ur ett processperspektiv. Vi behöver din hjälp att utbilda såväl nya som befintliga kunder att arbeta på det absolut bästa sättet i Centsoft Invoice. Genom att intervjua våra kunder, kartlägga deras organisation och förstå hur de arbetar kommer du kunna lära dom att använda Centsoft Invoice på ett optimalt sätt.

Du kommer bli en viktig person för våra fortsatta förbättringar av systemet. I ditt arbete kommer du lära dig mycket om våra kunders behov och arbetsvardag och du blir därför ett naturligt bollplank för våra utvecklare.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Utbildning av nya och befintliga kunder
  • Vara med och förbättra Centsoft Invoice
  • Anpassning och konfigurering av systemet
  • Löpande utveckla intern dokumentation, manualer samt utbildningsmaterial

Kvalifikationer

Vi tror att du har jobbat några år men framför allt är duktig på att kommunicera med andra människor via telefon och mail. Du måste ha en fallenhet eller kunskaper inom IT. För att passa in i vårt team är det viktigt att du självständigt tar tag i saker som dyker upp och är serviceinriktad. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Kanske har du redan jobbat i vårt system?

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Även engelskakunskper är ett måste men framför allt är det viktigt att du kan svenska.

Ansökan
Sänd din ansökan märkt ”Startup-specialist” till christoffer.hartung@centsoft.se  

Vi hanterar ansökningarna vartefter de kommer in, så skicka din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta Christoffer Hartung, 070 605 05 05.

 

Få en gratis demo. Fyll i så kontaktar vi dig.


Innan du lämnar...

Framtidens Digitala Ekonomifunktion

Så här undviker du att låsa in dig i fel systemlösningar