Account Manager

Gillar du kontakt med människor och är intresserad av IT och ekonomi? Här får du möjlighet att jobba med ekonomifrågor ur ett processperspektiv.

 

Företagspresentation

Centsoft är ett växande och spännande IT-företag som utvecklar och säljer ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor. Våra lösningar ligger i framkanten såväl tekniskt som upplevelsemässigt och vi har för avsikt att fortsätta vårt kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare på Centsoft förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för våra kunder.

 

Arbetsuppgifter

Som Account Manager är ditt huvudsakliga fokusområde att kontakta potentiella kunder som har visat intresse för tjänsten. Du bemöter deras förfrågningar gällande företagets produkter och agerar rådgivare med fokus på varje kunds specifika behov. Detta innebär att du intervjuar kunder och kartlägger deras organisation för att få en förståelse för hur de arbetar så att du kan bistå dem med din expertis och erbjuda rätt lösning. Vidare kommer du att hålla i produktdemonstrationer och produktutbildningar för Centsoft Invoice. När du kommit in i arbetet håller du cirka 10 möten i veckan både ute hos kunder samt online.

 

Kvalifikationer

  • Avslutad eftergymnasial utbildning, meriterande med inriktning ekonomi
  • Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

För att lyckas och trivas i den här rollen älskar du att knyta och utveckla kundrelationer. Du tycker det är roligt att självständigt styra dina arbetsdagar. Du är noggrann i ditt arbete då du har det yttersta ansvaret för allt som berör ditt jobb, från planering till utförandet av kundmöten samt produktdemonstrationer och produktutbildningar.

 

Ansökan

Märk ansökan "Account Manager" till christoffer.hartung@centsoft.se

Vi hanterar ansökningarna vartefter de kommer in, så skicka din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta Christoffer Hartung, 070 605 05 05.

 

Välkommen med din ansökan!

Få en gratis demo. Fyll i så kontaktar vi dig.

Läs mer