Applikationskonsult

Gillar du kontakt med människor och är intresserad av IT och ekonomi? Här får du möjlighet att jobba med ekonomifrågor ur ett processperspektiv.

 

Företagspresentation

Centsoft är ett växande och spännande IT-företag som utvecklar och säljer ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor. Våra lösningar ligger i framkanten såväl tekniskt som upplevelsemässigt och vi har för avsikt att fortsätta vårt kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare på Centsoft förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för våra kunder.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att besöka kunder och hålla i produktdemonstrationer och produktutbildningar för Centsoft Invoice. Du intervjuar kunder och kartlägger deras organisation för att få en förståelse för hur de arbetar. Utifrån detta tar du fram en utbildningsplan för respektive kund. Vidare är du en viktig del i utvecklingsarbetet av produkten då du kommer med insikter och inputs från kunderna till utvecklarna. Slutligen är du med och utvecklar interna rutiner, manualer och utbildningsmaterial. När du kommit in i arbetet håller du ca 5-6 utbildningar i veckan både ute hos kunden och online.

 

Kvalifikationer

  • Gymnasial utbildning, meriterande med inriktning ekonomi eller IT
  • Erfarenhet av att hålla systemutbildningar är meriterande men inget krav
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

För att lyckas och trivas i den här rollen älskar du att knyta och utveckla kundrelationer. Du tycker det är roligt att självständigt styra dina arbetsdagar. Du är noggrann i ditt arbete då du har det yttersta ansvaret för allt som berör ditt jobb, från planering till utförandet av utbildningar samt administration som tillkommer utbildningarna.

 

Ansökan

Sänd din ansökan märkt ”Applikationskonsult” till christoffer.hartung@centsoft.se

Vi hanterar ansökningarna vartefter de kommer in, så skicka din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta Christoffer Hartung, 070 605 05 05.

 

Välkommen med din ansökan!

Få en gratis demo. Fyll i så kontaktar vi dig.

Läs mer