Hantera kvitton och utlägg direkt i mobilen

Äntligen finns det ett smidigt sätt att hantera medarbetarnas utlägg. Kvitton går att ladda upp från både mobilen och datorn, och användaren kan efteråt söka på alla sina inlämnade kvitton. Nedan redogör vi för arbetsgången för en användare.

Äntligen slipper du trassla med kvitton och utlägg 

Nu finns det ett enklare och smidigare sätt för dig att hålla reda på kvitton och utlägg. Utgifterna går exporterar du sedan som SIE4-fil och vidare till ditt ekonomisystem, färdigkonterat på rätt konton.

Uppladdning via mobil

Inloggning till kvittomodulen sker via länken kvitton.centsoft.se, som kan sparas som bokmärke i webbläsaren på mobilen för smidig åtkomst. Kvittot fotas och laddas upp. Användaren väljer om det är utlägg eller representation, samt vilket kort som använts (privat eller företagskort).

Kvittots utläggskategori känns igen av tolken och kommer som förslag, tillsammans med total- och momsbelopp. Användaren kontrollerar att allt stämmer, namnger kvittot och kan därefter välja att Spara, för att redigera mer på dator senare, eller Lämna in till administratör direkt.

Uppladdning via dator

Från Centsofts fakturamodul är det smidigt att ta sig till Kvittomodulen. Från kvittomodulens översikt är det tydligt strukturerat hur många kvitton som väntar på att hanteras (Ej inlämnade), vilka som skickats in till administratör och vilka som blivit godkända. För att ladda upp, klicka på knappen Ladda upp kvitto. Det går att ladda upp de vanligaste bildformaten inklusive pdf.

Kontrollera och skicka in

Beloppet och utläggskategorin kommer föreslås av tolken, som användaren kan korrigera vid behov. Fyll i den ytterligare information som behövs och välj sedan att Spara, för att redigera mer senare, eller Lämna in till administratör.

Representationskvitton

Hantera krångliga representationskvitton på bara några knapptryck. Med hjälp av förinställda mallar behöver en användare endast fylla i grundinformationen från kvittot, så räknar systemet ut resten. Detta går att fylla i redan när kvittot fotas med mobilen under representationstillfället. Det går också att fylla i delar av formuläret, spara, och fylla i övrig information senare.

 

 

Söka på kvitton

I efterhand går det att leta upp alla kvitton som har lämnats in. Välj beroende på belopp, datum eller andra parametrar såsom status. När önskat sökresultat kommer syns totalen till höger ovanför resultatet.

 

Fyll i så kontaktar vi dig för en demonstration.

Läs mer