Vill du skapa mervärde för dina kunder?

Addera Centsofts moderna och användarvänliga fakturasystem för att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor till ditt erbjudande.

Centsofts partnerprogram

Vårt erbjudande till partners

Centsoft Partners

Elektronisk fakturahantering

Som partner till Centsoft kan dina kunder få tillgång till marknadens modernaste system för elektronisk fakturahantering. Vår lösning har hög funktionalitet och går enkelt att anpassa efter kundens behov. Alla kunder använder samma version av Centsoft, det går att konfigurera för olika ekonomisystem och flöden. Systemet passar alla typer av företag oavsett bransch och är ett system som utvecklas i takt med att era kunder växer.

 

Centsoft Invoice går enkelt att integrera mot flera ekonomisystem på marknaden. Användargränssnittet finns på flera språk och i takt med att vi breder ut oss på nya marknader läggs språk till. Vi erbjuder dig och dina medarbetare utbildningar och löpande information om uppdateringar och nyheter för dina medarbetare som skall sälja Centsoft.

Mer än 10 års erfarenhet

Centsoft har mer än 10 års erfarenhet av elektronisk fakturahantering. Vårt system ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och utvecklas ständigt med ny funktionalitet. Idag har vi mer än 30 000 användare i flera länder som tack vare Centsoft har fått en effektivare hantering av sina leverantörsfakturor.

Centsoft är en utmärkt partner för att DL Software och Cash-In skall kunna erbjuda helhetslösningar. Tack vare Centsofts integration kan våra kunder fokusera mer på sin kärnverksamhet. Samarbetet med Centsoft har öppnat nya dörrar, inte bara för oss, utan även för DL Primes användare.

 

Vi är nöjda med samarbetet med Centsoft, som spelat en markant roll när nya affärsområden har utvecklats. För oss är Centsoft en viktig samarbetspartner, med vilken vi delar gemensamma mål. Vi kan erbjuda en modern produkt i världsklass, till kunder som vill utveckla och optimera sin affärsprocess och därigenom förbättra sin konkurrenskraft.

– Kenneth Sohlberg, DL Software

Några av våra partners

QBIS logo
valta tech

Partnerskap med Centsoft

Vi stöttar er i hela säljprocessen

Som partner till Centsoft har du en partneransvarig hos oss som stöttar er i säljprocessen. Vår marknadsavdelning hjälper er med produktmaterial inför kampanjer och utskick.

1
Marknadens ledande EFH-system
2
Hög funktionalitet som fungerar globalt
3
Utbildning för dig och ditt team
1
Leverans inom ett par veckor
2
Enkel integration till ditt/dina affärssystem
3
Support i världsklass

Kontakta oss idag

Partneransvarig

Sofie Rönngård

Upptäck mer

Upptäck hur Centsoft kan underlätta för flera delar i din organisation och anpassas för just ert arbetssätt.