PARTNERS

Vill du skapa mervärde för dina kunder? Addera Centsofts moderna och användarvänliga fakturahanteringssystem till ditt erbjudande.

Vårt erbjudande till partners

Som partner till Centsoft kan dina kunder få tillgång till marknadens modernaste system för elektronisk fakturahantering. Vår lösning har hög funktionalitet och går enkelt att anpassa efter kundens behov. Alla kunder använder samma version av Centsoft, det går att konfigurera för olika ekonomisystem och flöden. Systemet passar alla typer av företag oavsett bransch och är ett system som utvecklas i takt med att era kunder växer.

Centsoft Invoice går enkelt att integrera mot flera ekonomisystem på marknaden. Användargränssnittet finns på flera språk och i takt med att vi breder ut oss på nya marknader läggs språk till. Vi erbjuder dig och dina medarbetare utbildningar och löpande information om uppdateringar och nyheter för dina medarbetare som skall sälja Centsoft.

 

MER ÄN 10 ÅRS ERFARENHET

Centsoft har mer än 10 års erfarenhet av elektronisk fakturahantering. Vårt system ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och utvecklas ständigt med ny funktionalitet. Idag har vi mer än 30 000 användare i flera länder som tack vare Centsoft har fått en effektivare hantering av sina leverantörsfakturor.

Partners

Som partner till Centsoft får du

Marknadens ledande EFH-system
Hög funktionalitet som fungerar globalt.
Utbildning och material för dig och ditt team
Leverans inom ett par veckor
Enkel integration till ditt/dina affärssystem
Support i världsklass

Fyll i så kontaktar vi dig för en demonstration av Centsoft.

Läs mer