Artificiell Intelligens

Automagisk kontering är Centsofts senaste innovation. Maskininlärning, som är den korrekta tekniska termen, hjälper dig att förbättra arbetet med kontering. Genom att aktivera detta tillägg kommer Centsoft Invoice löpande lära sig att kontera dina fakturor.

Låt konteringen ske per automatik
Ökad automatisering spar dig tid

Centsoft med AI

Du behöver inte skapa några mallar eller regelverk som styr vem som skall attestera vilket projekt eller kostnadsställe. Allt konteringsarbete utförs helt automatiskt i bakgrunden.

fakturascanning av fysiska fakturor

Minimera tidsåtgången för konteringsarbete

Centsoft Invoice kommer automatiskt fylla i sitt bästa förslag till kontering men samtidigt ge dig som användare möjligheten att korrigera eventuella misstag.

Enklare inskolning av nya medarbetare

Din överlämning till ny personal eller vikarier blir enklare. Automagisk kontering innebär att Centsoft håller en modell över hur era fakturor skall konteras och dina nya medarbetare behöver därmed inte läras upp i samma utsträckning eftersom systemet vet hur era fakturor skall konteras.

Slipp krångliga regelverk

Administratören behöver inte längre skapa regelverk för konteringar. Det betyder att följande arbete försvinner; konteringsmallar behöver inte längre skapas och underhållas, regelverk för vilket konto som skall användas av vilken leverantör behöver inte längre läggas upp, kopplingar mellan projekt/kostnadsställe och attestanter behöver inte längre skapas.

Så fungerar det

1
Modell för kontering
Om du använt Centsoft Invoice ett tag kan vi använda alla de fakturor och konteringar som ligger sparade i din databas och använda dem som underlag för en konteringsmodell. Modellen blir Centsofts Invoice sätt att lagra relation mellan dina fakturor och dina konteringar och kan närmast jämföras med det minne en människa gradvis bygger upp och använder när olika arbetsuppgifter utförs.
2
Löpande upplärning
Varje gång du skapar en ny kontering kommer Centsoft lära sig av denna och ta med den som ett potentiellt konteringsförslag för framtida fakturor. Om du behöver korrigera så kommer Centsoft att lära sig undantagen också.
3
Import av faktura
Varje gång en faktura blir inläst i Centsoft jämförs den mot er konteringsmodell. Modellen letar mönster på fakturan i form av ord och siffror för att hitta andra fakturor med liknande information. Centsoft föreslår därefter automatiskt den kontering som bäst matchar den nyinkomna fakturan.

Fler funktioner

I Centsoft Invoice finns det flera funktioner för att effektivisera er hantering av leverantörsfakturor. Läs mer om de olika funktionerna nedan.

Attestflöde

Hur kan Centsoft hjälpa er att förbättra ert attestflöde? Använd våra funktioner för automatisk attest, beloppsgränser och slutkontroller.

Mer info

Mottagning & tolkning av fakturor

Hantera era fakturor elektroniskt. Ni slipper pappershantering med hjälp av våra funktioner för PDF-fakturor och e-fakturor.

Mer info

KONTAKTA VÅRT SÄLJTEAM

Demo formulär

Kom igång snabbt

Det är enkelt att komma igång med Centsoft. Vårt team hjälper dig från demo till implementering.

Börja här

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med ett skräddarsytt prisförslag eller demo.