Avancerad fakturasök

Sökfunktionen i Centsoft hjälper dig och din organisation att få fullständig kontroll över era fakturor. Såväl ekonomipersonal som attestanter har nytta av våra enkla och avancerade funktioner för att få fram precis den information som efterfrågas.

Hur fungerar sökfunktionen?

I Centsoft kan du göra både enkla och avancerade sökningar efter fakturor. Med Enkelt sök kan du söka på traditionella fält som exempelvis leverantör och datum. Fritext i PDF ni kan söka på vilket ord som helst på fakturan. Avancerad sök kan användas för att få fram bokförda fakturor inom ett visst tidsintervall.

Enkel sök

Sök på all information i fakturahuvudet så som Leverantör, Fakturanummer, Datum, Löpnummer från ekonomisystemet. Det går även att söka på olika fakturastatusar och örnmärkta fakturor.

Fritext i PDF

En stor fördel i sökfunktionen är fältet Fritext i PDF där användaren kan söka på alla ord på
fakturorna oavsett var på fakturabilden orden befinner sig.

Avancerad sök

Här kan du söka på efter fakturor på Skapandedatum, Bokföringsdatum, datum för  preliminär- och definitivregistrering, Exportdatum, OCR och Valuta. Har du behörighet till flera bolag kan du ange flera organisationer i sökresultatet.

Smarta funktioner på sökresultatet

När du fått fram fakturorna i sökresultat finns det en del smarta funktioner i Centsoft som du använda. Nedan beskriver vi dem närmare.

centsoft-search-results_03
pdf-icon

Sammanslagning PDF

Markera de fakturor som ska slås ihop till 1 PDF och klicka på PDF-symbolen. Användaren får då en nedladdad PDF som innehåller alla de fakturor som markerats innan man klickade på PDF-symbolen.

icon-excel

Excel-export

Markera de fakturor som ska exporteras till Excel och klicka på Excelsymbolen och välj sedan vilka kolumner som ska exporteras till Excel. Väl inne i Excel kan användaren jobba vidare med sökresultatet.

filter

Kolumner i sökresultatet

Genom att klicka på Kolumnsymbolen kan varje enskild användare välja vad just de vill se i sitt sökresultat. En fakturaadministratör kanske vill se andra kolumner än vad en attestant vill.

info-icon

Snabböverblick av konteringen

Varje faktura har en informationssymbol där användaren snabbt får en överblick av konteringen på fakturan om man håller datormusen över symbolen.

rapporter_04

Rapportfunktionen

Med Centsofts Rapportfunktion kan du enkelt få en överskådlig vy över transaktioner som är kopplade till en viss dimension t ex leverantör, konto eller projekt.

Fler funktioner

I Centsoft Invoice finns det flera funktioner för att effektivisera er hantering av leverantörsfakturor. Läs mer om de olika funktionerna nedan.

Attestflöde

Hur kan Centsoft hjälpa er att förbättra ert attestflöde? Använd våra funktioner för automatisk attest, beloppsgränser och slutkontroller.

Mer info

Mottagning & tolkning av fakturor

Hantera era fakturor elektroniskt. Ni slipper pappershantering med hjälp av våra funktioner för PDF-fakturor och e-fakturor.

Mer info

KONTAKTA VÅRT SÄLJTEAM

Demo formulär

Kom igång snabbt

Det är enkelt att komma igång med Centsoft. Vårt team hjälper dig från demo till implementering.

Börja här

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med ett skräddarsytt prisförslag eller demo.