Inköpsordermatchning

Centsoft Invoice har en funktion för hantering av er organisations inleveranser/inköp. Ni slipper onödigt manuellt arbete och får samtidigt bättre kontroll.

Undvik felaktig kontering och merarbete

Centsofts funktion för inleveranser

Manuell hantering av fakturor och inleveranser kan resultera i stora tidsförluster, försenade betalningar och högre kostnader. Det är därför inte överraskande att de flesta företag idag väljer att digitalisera hanteringen av leverantörsfakturor.

Automatiserad kontering

Med Centsoft Invoice kan ni minimera tidsåtgången för konteringsarbete. Artiklarnas kontering hämtas från ekonomisystemet och minimerar risken för dubbelarbete.

Sökbarheten ökar

Sökfunktionen i Centsoft är effektiv och dynamisk. Med funktionen ”Fritext i PDF” kan ni söka på alla ord på fakturorna oavsett var på fakturabilden orden befinner sig. Ni kan därmed söka på artikelnummer eller ordernummer, och få fram exakt de fakturor som matchar.

Smidigare avstämning

Inköpsordern/följesedeln matchas mot fakturan. Ni säkerställer att summor och antal överensstämmer med lagret och betalar på så sätt aldrig för mer än ni fått.

Så fungerar det

Varje företag, oavsett storlek eller bransch, behöver ha en effektiv process för att hantera inköpsfakturor. När varor levereras kan ni i ekonomisystemet skapa en följesedel för leveransen som Centsoft sedan kopplar samman med motsvarande faktura, och ni kan därmed enkelt se om leveransen är fakturerad.

ato-intrepret
robot_01

Granska faktura och följesedel samtidigt

Att presentera följesedlar som inte är avprickade för en viss leverantör inne på fakturasidan i Centsoft möjliggör för användare att stämma av att fakturans varor är levererade. Detta kan då ske direkt inne i Centsoft på ett smidigt sätt.

scanner_03

Snabbare avstämningar

I Centsoft kan ni på ett smidigt sätt direkt stämma av en faktura mot följesedeln, och se vilka varor är levererade och se vilka som inte är avprickade.

features_image_05

Inget dubbelarbete!

När fakturan matchas i Centsoft är arbetet klart. Det innebär att följesedeln automatiskt kan markeras som fakturerad, och att en koppling kan skapas mellan faktura och följesedel.

Fler funktioner

I Centsoft Invoice finns det flera funktioner för att effektivisera er hantering av leverantörsfakturor. Läs mer om de olika funktionerna nedan.

Attestflöde

Hur kan Centsoft hjälpa er att förbättra ert attestflöde? Använd våra funktioner för automatisk attest, beloppsgränser och slutkontroller.

Mer info

Mottagning & tolkning av fakturor

Hantera era fakturor elektroniskt. Ni slipper pappershantering med hjälp av våra funktioner för PDF-fakturor och e-fakturor.

Mer info

KONTAKTA VÅRT SÄLJTEAM

Demo formulär

Kom igång snabbt

Det är enkelt att komma igång med Centsoft. Vårt team hjälper dig från demo till implementering.

Börja här

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med ett skräddarsytt prisförslag eller demo.