Registrering i ditt ekonomisystem

Centsoft förenklar hanteringen av era leverantörsfakturor. Alla steg från mottagningen av fakturan till själva registreringen i ekonomisystemet gör att ni sparar tid. Börja redan idag!

Automatisk inläsning av fakturor
Följ fakturan inne i ekonomisystemet
FÄRDIGA INTEGRATIONER – ENKELT ATT KOMMA IGÅNG

Centsofts integrationer

Vi har kopplingar till marknadens vanligaste system. Vi hanterar allt när det kommer till integrationen så att ni kan ägna er åt er kärnverksamhet. Era register läses in i Centsoft så att kontering kan hanteras precis som vanligt. När fakturorna är godkända går de automatiskt över till ert ekonomisystem. I de flesta fall skickas fakturabilden över så att ni enkelt kan öppna den inifrån ekonomisystemet. Vi har även möjlighet att preliminärboka fakturor så att ni jobbar precis som ni alltid har gjort. Fast mer effektivt!

 

Saknas ditt ekonomisystem i listan nedan? Kontakta oss för att höra vilka alternativ som finns!

 

Plug n play integrationer

Integrerar mot ditt ekonomisystem

Fler funktioner

I Centsoft Invoice finns det flera funktioner för att effektivisera er hantering av leverantörsfakturor. Läs mer om de olika funktionerna nedan.

Attestflöde

Hur kan Centsoft hjälpa er att förbättra ert attestflöde? Använd våra funktioner för automatisk attest, beloppsgränser och slutkontroller.

Mer info

Mottagning & tolkning av fakturor

Hantera era fakturor elektroniskt. Ni slipper pappershantering med hjälp av våra funktioner för PDF-fakturor och e-fakturor.

Mer info

FÅ EN GRATIS DEMO

Demo formulär

Kom igång direkt

Det är enkelt att komma igång med Centsoft. För att underlätta kan vi hjälpa dig genom en gratis demo.

Börja här

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med en demo. En av våra kunniga medarbetare hjälper er att snabbt komma igång.